RSS Feed

Om Tobbe

Tobbe_DSC7013_30 cm_30 cmTobbe Rosén har genomfört olika typer av tradingkurser för mer än 2000 deltagare och totalt över 1000 kurser (inom försäljning, personprofilsanalyser, racing och trading). De flesta kurserna hålls både live och via Internet. De bästa referenserna är de kunder som redan gått någon av kurserna och som kursdeltagare på någon av Tradingskolans (Vinnarbyråns) kurser har du alltid möjlighet att gå om och repetera kursen gratis (de som hålls via Internet) och till självkostnadspris i annat fall.

Tobbe har startat ett antal företag genom åren och handlat med aktier i 30 år varav de senaste åtta åren på heltid. Förutom att genomföra uppskattade kurser samarbetar Tobbe med de ledande mäklarna i Sverige och skriver uppskattade dagliga analysbrev.

Tobbe har gett ut fyra böcker – ”Winning Trading / Daytrading – All in – Any out”, ”Vinnande Aktieplaceringar”, “Bli en vinnare med Candlesticks” och ”Autobahn till lönsam trading”.  Under hösten kommer den femte boken ut som skrivs tillsammans med Peter Nilsson och Johan Hellström.

Vill du kontakta Tobbe gör du det enklast via detta formulär (länk).

trading kurser, daytrading kurs, swingtrading kurs, kurs i teknisk analys, candlesticks kurs